Zaštitarski stav u slici


U zaštitarskom poslu ima mjesta, gdje je prisutna dosada, i zato primjeren odnos prema njoj može biti od ključne važnosti. Ključna važnost se odnosi na unutarnje i vanjsko ispunjenje. Ako se pitate kako se iz takvog pristupa dosadi može razviti pozitivan odnos, spominjem iz vlastitog iskustva, da je ona u nekim područjima posla ne izbježna, a jedini način da gledamo pozitivno je, da uzmemo u obzir realnu sliku. Iskorištavanje vremena u dosadi, okretanjem dosade u korisno razmišljanje, ostvaruje dobit. Korisnost dobivenog mjeri se prema našim mjerama i ambicijama. Svaka kreirana skica naših planova, vodi prema sitnim ostvarenjima detalja, koji nas vode kroz motivaciju. Važno je naglasiti, da je svaka skica koja je izbrušena i osvijetljena našim pozitivnim mislima, poticaj za korak naprijed, izdizanje iz pasivnog rada. Ostvariti pozitivnu dinamiku na poslu, uspjeh je za naše mentalno i tjelesno zdravlje, na dobrobit kvalitetne funkcije u radu privatne zaštite. Pozitivna dinamika je motivacijsko osvježenje.

Slika koju opisuje stav zaštitara i suprotne strane, može se definirati kao izraz stanja osobe koja smišlja protupravnu radnju.

Izražaj osobe u zaštitarstvu

Poznavanje izražaja lica osobe, može biti važno. Radi vlastite sigurnosti i sigurnosti štićenog mjesta. Stanje svijesti ljudi odašilje snažne poruke, koje zaštitar može primiti ako promatra poglede i ponašanja ljudi.


Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: