Koncentrična jezgra


Koncentrična jezgra djelovanja, širi se čovjekovim umom, djelujući i u tijelu, te utječući na okolinu.

Magnetičnost uslijed upečatljive jezgre osjećaja koja se širi uzbuđujući um čovjeka, dok se ne smiri.

Zato postoji mjesto i vrijeme za djela čovječja.

Misaona koncentričnost, skup je misaonih procesa koji se javljaju kada doživljavamo upečatljive misli, misli koje su povezane s osjećajima. Upečatljive misli mogu biti i misli povezane za aktivnostima i osjećajima tijela, kroz užitke, bolesti i druga mentalna i fizička stanja.
Zašto je važno izražavati u ovoj objavi te karakteristike? Zato što upravo te aktivnosti oblikuju misli i svakodnevicu. Česta izloženost raznim utjecajima ostvaruje rutinu koja prelazi u podsvjesno stanje, mogli bi ga nazvati, uspavano stanje.
Uglavnom nećemo ići tolik ozbiljno, zar ne, svrha je samo dati pozitivan uvid u svakodnevicu svakog od nas pojedinačno. Da! Pojedinačno! Pojedinačno ovdje znači da svako tko čita sudjeluje u originalnom preuzimanju misaonih procesa koji proizlaze iz ovog teksta, i tiče se samo onoga tko to preuzima. Znači svatko od Vas je važan. Tebi se obraćam! Prijateljski naravno.
Htio bih postići prisnost i jednu vrstu pozitivne interakcije sa svima, koji se kroz sadržaj povezuju s onime što kreiram, i tako ponizno se zahvaljujem na svima koji konzumiraju sadržaje ovog bloga.
Uklapaju se primjerice u umjetnička područja, ali i u druga područja gdje mogu djelovati sukladno svom stvaralaštvu. “Oslobađajuće instrukcije”, vlastite naredbe upućene sebi, su dio pokretne snage poticaja. Zaključak ove rečenice bi bio da, iako imamo poteškoće, iako nam je um dekoncentriran, iako smo na drugim područjima slabi, uvijek se to može pretvoriti u pozitivnu snagu i tako djelovati na nas i druge.


Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: