Autor


Blogger
Damir Turković

Srdačan pozdrav svim čitateljima i gledateljima bloga,
Zahvaljujem vam na posjetu. Osjećajte se ugodno i zabavno na ovom blogu.
Nekoliko riječi o meni.
Rođen sam 1984 godine u Hrvatsko, mjesto rođenja je Zagreb.
Završio sam Grafičku školu u Zagrebu.
Posljednjih nekoliko godina profesionalno sam radio u privatnom sektoru, u kojem i sada radim. Od djetinjstva sam se izražavao u vizualnom obliku. Na ovom blogu se mogu naći tekstualni sadržaji s naglaskom na vizualno izražavanje. Teme obrađuju realna i praktična iskustva u životu, odnosima, umjetnosti, zabavi i profesionalnom području privatne zaštite.
Trenutke ispunjavam svojim kreacijama, razmišljanjem, ilustracijom, pisanjem, oblikovanjem i uređivanjem bloga.
Teme obuhvaćaju privatno i profesionalno izražavanje. Izražavanja se odnose na ljudske i druge izričaje kroz stanja svijesti oblika i dinamike vremena.
Naglasio bih svoju laičku i neprofesionalnu primjenu slikanja, te bih istaknuo grafičke tehnike slikanja koje često upotrebljavam.

Zbog misaonih ideja stvaram objave. Kako bi svako imao udjela u tim idejama i spoznajama, koje čekaju da se oživotvore našom originalnošću i dobrom voljom.

Uistinu prava spoznaja u trenutku istovjetne svijesti, okidač je blaga koje ostvaruje unutarnji i vanjski sjaj.

PRODUKTIVNI FUNKCIJSKI KOD ZADOVOLJSTVA
Neki ljudi nisu skloni mnogo razmišljati u svrhu stvaranja idejnih procesa i spoznaja, možda zato što nisu takve osobe, nemaju vremena, opterećeni su realnostima življenja i nizom drugih mogućnosti koje bi spriječile budnost napretka. Ja sam tu za Vas.

%d blogeri kao ovaj: